Buna ziua,
Băiețelul meu are 1 an si 3 si as dori să ma întorc la munca. Voi beneficia de stimulentul de insertie pana la vârsta de 3 ani ai băiețelului?
Buna ziua,
În momentul de fata ma aflu în ccc, dar vreau să ma întorc la munca, dar la o alta soc. Comerciala, nu la ce care mi a suspendat contractul de munca ptr CCC.
cum trebuie să procedez pentru a beneficia de stimulentul de insertie? Prin demisie si cu a doua zi să închei un nou contract de munca cu soc. unde vrea să mi încep activitatea? Vreau să știu exact procedura pentru a putea beneficia de stimulentul de insertie.
Va multumesc!
Buna ziua,
Cum trebuie să procedez dacă vreau să revin la muncă, dar angajator este o alta firma ca să pot beneficia de stimulent? Trebuie să fac cerere de reîntoarce la munca la firma la care am contractul suspendat sau trebuie să mi dau demisia si cu a doua zi să mi încep activitatea la noua firma ca să pot beneficia de stimulentul de insertie? Firma unde am contractul de munca există, doar că nu mai are activitate. Cum se procedează? Dacă solicit reîntoarce la munca ei ma pot da în șomaj si ma pot angaja la o noua firma cu a doua zi de când îmi începe șomajul, pot beneficia de stimulentul de insertie?
Multumesc!