avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Buna ziua,
În momentul de fata ma aflu în ccc, dar vreau să ma întorc la munca, dar la o alta soc. Comerciala, nu la ce care mi a suspendat contractul de munca ptr CCC.
cum trebuie să procedez pentru a beneficia de stimulentul de insertie? Prin demisie si cu a doua zi să închei un nou contract de munca cu soc. unde vrea să mi încep activitatea? Vreau să știu exact procedura pentru a putea beneficia de stimulentul de insertie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:30, 17 Noiembrie 2019
Pasii : depuneti cerere de incetare a a vechiului c.i.m. la angajatorul de unde ati intrat in CCC si incheiati altul nou cu alta entitate angajatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)
Pot obtine stimulentul de insertie? gabriellafk gabriellafk Buna ziua, sunt in CCC (de doi ani) pana pe 13.05.2014 si am mai multe neclaritati. Tatal copilului va intra in CCC pentru o luna de pe 17.02.14 iar eu ma voi ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa ccc MirelaOprescu MirelaOprescu Buna ziua! Spre sfarsitul anului va trebui sa ma intorc la munca dupa CCC. Am avut ceva discutii cu angajatorii cand am intrat in concediu prenatal, acum nu ... (vezi toată discuția)