avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1968 soluții astăzi
Forum Activitate lilianapelfin

Activitate lilianapelfin

Buna ziua, ieri am fost la comisia pentru susținerea examenului de bacalaureat și pentru că în incinta liceului nu a fost permis să parcam mașinile am parcat într-o parcare de bloc pe un loc în care nu era inscripționat nimic la ora 7 dimineața. La 7.28 am primit o somație de la poliția locală sa fiu amendată cu o sumă cuprinsă între 200-400 lei deoarece acel loc ne inscripționat in niciun fel ar fi fost al unui locatar din bloc. Dat fiind faptul că începând cu ora 8 dimineața până la orele 16 orice persoana poate folosi aceste locuri de parcare plățile de locatari iar eu eram la 7.28 deci aproape de ora 8 iar locul in care am parcat conform HCL-ului art 32 nu era inscripționat sau marcat în nici un fel cu privire la folosirea exclusivă a locatarului pot avea câștig in instanță?? Va mulțumesc!
Buna seara, sunt suplinitor cu examen national peste 7 și grade didactice la o școală din județ am norma întreaga iar la alta școală am plata cu ora 3 ore. La școală unde am plata cu ora se scoate un post pe specialitatea examenului meu de titularizare ca urmare a pensionarii. Pot accesa pentru acest post pe viabilitate chiar dacă contractul meu este doar la plata cu ora in aceasta scoala??
Va mulțumesc!
Corect, va multumesc mult, dar eu in anul 2018 de la 01 sept ma mai pot folosii de această lege valabilă doar până în 2016? Ce s-a intamplat cu vechimea mea in specialitate nu o mai recunoaste legea invatamantului!!Ghinionul meu ca m-am angajat în 2018 când nu mai am lege care sa precizeze cuvânt cu cuvant. Pot uza de HG 935/8 dec 2016?? Nu este anulată de nicio lege până acum. Multumesc!!
Care este legea care recunoaste vechimea in specialitate ca vechime recunoscuta in învățământ pt persoanele care au lucrat în alt domeniu cnf specializării de pe diploma si acum predau in preuniversitar in aceeasi specializare. Ex 1997 -2002 profesor; 2002-2003 economist UM 1261, 2003-2018 contabil șef Metro. 2018 până în prezent profesor contabilitate. Care este legea ce mă ajuta sa mi-i se recunoască această vechime in specialitate ca vechime in invatamant cum era art 139 din legea 128/1997. Legea 1 a educației nu a prevăzut acest lucru. Multumesc.
Buna ziua, am lucrat 15 ani contabil șef conform pregătirii mele de contabilitate si informatica de gestiune. Acum sunt in învățământ si nu imi recunosc aceasta vechime ca vechime in specialitate pentru treptele de salarizare. Va rog am nevoie de o baza legală. Legea 63/2011 a fost abrogata cu ordonanta 20. Multumesc