avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime recunoscuta in învățământ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime recunoscuta in învățământ

Care este legea care recunoaste vechimea in specialitate ca vechime recunoscuta in învățământ pt persoanele care au lucrat în alt domeniu cnf specializării de pe diploma si acum predau in preuniversitar in aceeasi specializare. Ex 1997 -2002 profesor; 2002-2003 economist UM 1261, 2003-2018 contabil șef Metro. 2018 până în prezent profesor contabilitate. Care este legea ce mă ajuta sa mi-i se recunoască această vechime in specialitate ca vechime in invatamant cum era art 139 din legea 128/1997. Legea 1 a educației nu a prevăzut acest lucru. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2019
lilianapelfin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 27 Septembrie 2019
De la 13 mai 2011 până la 31 iulie 2016, avem Legea nr. 63/2011 privind încadrarea și salarizarea în anul 2011 a personalului didactic și didactic auxiliar din învățământ
Corect, va multumesc mult, dar eu in anul 2018 de la 01 sept ma mai pot folosii de această lege valabilă doar până în 2016? Ce s-a intamplat cu vechimea mea in specialitate nu o mai recunoaste legea invatamantului!!Ghinionul meu ca m-am angajat în 2018 când nu mai am lege care sa precizeze cuvânt cu cuvant. Pot uza de HG 935/8 dec 2016?? Nu este anulată de nicio lege până acum. Multumesc!!
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2019
lilianapelfin, utilizator
Da, puteti uza de prevederile HG respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt cadru didactic. intr-o vacanta, eu fiind in concediu, ... lumyana lumyana Buna ziua. Sunt cadru didactic. Intr-o vacanta, eu fiind in concediu, am lucrat cu contract in baza specializarii de pe diploma de licenta si datorita careia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este legea care recunoaste vechimea in specialitate ... Stefanut Mihaela Stefanut Mihaela Buna ziua, Care este legea care recunoaste vechimea in specialitate ca vechime recunoscuta in invatamant daca am lucrat in alt domeniu conform specializarii ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii echivalare vechime CBGh CBGh Buna ziua, Am lucrat in invatamant ca personal didactic auxiiar pe post de studii medii ca tehnicia II, 2 ani si 9 luni. Va rog sa imi spuneti daca aceasta ... (vezi toată discuția)