avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Sunt cadru didactic. Intr-o vacanta, eu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Sunt cadru didactic. Intr-o vacanta, eu fiind in concediu, ...

Buna ziua. Sunt cadru didactic. Intr-o vacanta, eu fiind in concediu, am lucrat cu contract in baza specializarii de pe diploma de licenta si datorita careia predau disciplina ca profesor in prezent, repet-intr-un concediu de profesor, am lucrat vreo 35 zile ca didactic auxiliar, pe baza aceleiasi specializari, in alta scoala. Există o normă care este în vigoare pentru recunoașterea vechimii avută în alte sectoare de activitate ca vechime în învățământ. Este vorba de art. 4 alin. 4 din HG 582/2016: ”Constituie vechime în învăţământ şi perioada în care persoana angajată în învăţământ, provenită din alte sectoare de activitate, face dovada că a profesat în specialitatea înscrisă pe diploma de studii, numai în cazul în care ocupă un post didactic în aceeaşi specialitate.”
Intrebare: se adauga aceste zile la vechimea in munca sau la vechimea in invatamant? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
lumyana, utilizator
Cel mai recent răspuns: lumyana , utilizator 10:08, 25 Iulie 2023
Nu are cum sa se adauge, intrucat dvs in acea perioada ati avut alt raport de munca .
Va multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Nu are cum sa se adauge, intrucat dvs in acea perioada ati avut alt raport de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1.conform o.g.586/2016 exista asimilarea vechimii în muncă ... Quattrocorde Quattrocorde 1.Conform O.G.586/2016 exista asimilarea vechimii în muncă cu cea în învățământ dacă predai în aceeași specialitate în care ai lucrat. Dacă nu ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii echivalare vechime CBGh CBGh Buna ziua, Am lucrat in invatamant ca personal didactic auxiiar pe post de studii medii ca tehnicia II, 2 ani si 9 luni. Va rog sa imi spuneti daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate se ia in considerare la sporul de vechime in invatamant? peseby peseby Buna ziua, as avea si eu o intrebare:\\"Concediul de maternitate se ia in considerare pentru a intra in alta grila de vechime in invatamant?\\" Mentionez ... (vezi toată discuția)