avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Anamaria Olaru

Activitate Anamaria Olaru

Discuție Urgent
Buna seara! Am o situație mai dificilă. Soțul meu,printr.o sentință de judecată, are de plata fostei concubine, pentru copilul ce il au împreună , pensia alimentară. Fosta concubina vrea sa ii lase copilul pentru o perioadă de timp...ce putem face ,cu acte,pentru a demonstra că, copilul a fost la noi în această perioadă?Si daca nu se va întoarce si copilul va rămâne la tata,ce putem face pentru a avea un act oficial la mana?
Discuție Urgent
Buna seara! Am o situație mai dificilă. Soțul meu,printr.o sentință de judecată, are de plata fostei concubine, pentru copilul ce il au împreună , pensia alimentară. Fosta concubina vrea sa ii lase copilul pentru o perioadă de timp...ce putem face ,cu acte,pentru a demonstra că, copilul a fost la noi, si a se opri de a-i plati pensia alimentară...????
Buna seara..am o problema pentru care ar trebui să explic foarte mult. Incerc sa intreb direct ..
Sotul meu,pentru a dovedi anumite evenimente/acțiuni într-o acțiune de judecată cu fosta concubina, poate apela la testul poligraf? Acest test poligraf este luat în considerare într-o acțiune de judecată? Ce pret are?
Discuție Curiozități
Buna ziua! Am o problema a soțului meu...
Intrebarea este... în practică,care sunt măsurile luate de autorități în cazul în care tatăl copilului nu plătește pensia alimentară?
(Decizie luată în urma unei acțiuni de judecată).