avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgent
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgent

Buna seara! Am o situație mai dificilă. Soțul meu,printr.o sentință de judecată, are de plata fostei concubine, pentru copilul ce il au împreună , pensia alimentară. Fosta concubina vrea sa ii lase copilul pentru o perioadă de timp...ce putem face ,cu acte,pentru a demonstra că, copilul a fost la noi în această perioadă?Si daca nu se va întoarce si copilul va rămâne la tata,ce putem face pentru a avea un act oficial la mana?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:47, 11 Octombrie 2019
Buna seara,
Mergeti la notar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent Anamaria Olaru Anamaria Olaru Buna seara! Am o situație mai dificilă. Soțul meu,printr.o sentință de judecată, are de plata fostei concubine, pentru copilul ce il au împreună , ... (vezi toată discuția)
Se poate plăti pensia de întreținere proporțional cu timpul petrecut cu tata? copilul stă la el aproape 5 luni pe an grecudana grecudana Soțul meu plătește pensie alimentara pentru doi copii minori , 15 și 8 ani. Copilul cel mic , de când locuim împreună (eu și actualul soț ), își ... (vezi toată discuția)
Desfacerea casatoriei grigorevictor grigorevictor -in anul 2008 fosta sotie a divortat de mine si cei 2 copii ai nostri au fost incredintati ei pt crestere si eu avand obligatia de a plati pensie alimentara ... (vezi toată discuția)