avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgent
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgent

Buna seara! Am o situație mai dificilă. Soțul meu,printr.o sentință de judecată, are de plata fostei concubine, pentru copilul ce il au împreună , pensia alimentară. Fosta concubina vrea sa ii lase copilul pentru o perioadă de timp...ce putem face ,cu acte,pentru a demonstra că, copilul a fost la noi, si a se opri de a-i plati pensia alimentară...????
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:43, 11 Octombrie 2019
Nu puteți face nimic să nu-i mai plătiți pensie de întreținere.

Doar dacă este ea de omenie, și va înțelege că dacă va lasa copilul, veți cheltui banii în folosul acestuia.

Doar prin instanța de judecată puteți obține dumneavoastră de aceasta dată pensie de întreținere de la mama copilului, pe perioada cât întrețineți și găzduiți dvs minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent Anamaria Olaru Anamaria Olaru Buna seara! Am o situație mai dificilă. Soțul meu,printr.o sentință de judecată, are de plata fostei concubine, pentru copilul ce il au împreună , ... (vezi toată discuția)
Partaj vladulescuovidiu vladulescuovidiu sunt divortat de 3 ani,dar nu am facut partajul. detinem o casa batraneasca si 1000mp,lasata(amandurora) cu act de intretinere de bunica mea,pe care am ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog achim_achim achim_achim Am divortat de aproape 4 ani. In urma procesului, instanta a hotarat ca fosta sotie sa aiba dreptul de crestere si educare asupra copilului. la scurt timp dupa ... (vezi toată discuția)