In instanta am auzit de multr ori mentionate expresiile:
- rol agricol
- rol fiscal
- evidente de la primarie ale bunurilor
Imi puteti spune daca este vreo diferenta intre ele sau unde as putea sa ma lămuresc asupra subiectului?
Va mulțumesc. Întrebare student anul 1 la drept
Va multumesc pentru raspunsuri. In calitate de student anul 1 la drept am inceput sa vad si sa invat foarte multe lucruri interesante stand in instanta si pe acest forum.
Imi puteti spune cum se stabilesc care bunuri sunt comune si care nu in cazul unui partaj in urma unui divort? Am asistat in sala la o discutie asupra unei liste cred ca de vreo 200 de bunuri (cateva imobile si in rest multe mobile-obiecte casnice). Cum poate un judecator sa stie ce bunuri include in masa partajabilia? Din ce am observat in sala nu aveau oricum documente pentru majoritatea bunurilor mobile,
In cazul in care un proces de divort din romania este suspendat in asteptarea unei hotarari a republicii moldova tot intr-un divort, intre aceleasi petsoane se poate dispune perimarea pentru ca reclamantul nu a depus dovada a stadiului procesului din republica moldova?
*intrebare student anult 1.
Am asistat la un proces cu acest obiect dar nu am gasit nicaieri o explicatie la situatia aceasta.
Va multumesc pentru ajutor.