avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Perimare prices divort -hotarare moldova
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Perimare prices divort -hotarare moldova

In cazul in care un proces de divort din romania este suspendat in asteptarea unei hotarari a republicii moldova tot intr-un divort, intre aceleasi petsoane se poate dispune perimarea pentru ca reclamantul nu a depus dovada a stadiului procesului din republica moldova?

*intrebare student anult 1.
Am asistat la un proces cu acest obiect dar nu am gasit nicaieri o explicatie la situatia aceasta.
Va multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

O intrebare-cine ma poate ajuta!!! ContSters214924 ContSters214924 Salut.Am si eu o intrebare-cine ma poate ajuta! Sint din Republica Moldova si sint casatorita cu cetatean roman,sau eram casatorita dupa spusele sotului. El ... (vezi toată discuția)
Recunoastere divort in romania lili123 lili123 BUNA ZIUA, deci am la fel o problema in romania cu recunoasterea divortului pronuntat in austria, am angajat un avocat pentru procedura de Exequator dar nu a ... (vezi toată discuția)
Probleme citare parat learnlaw learnlaw Am asistat in sala de judecata la un proces in care la primul termen judecatorul i-a spus paratului ca nu s-a indeplinit procedura de citare fata de parat ... (vezi toată discuția)