avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan Firoiu

Activitate Bogdan Firoiu

Am fost condamnat de instanta Curtii de apel Constanta la 4 ani de inchisoare cu executare.....sentinta fiind data azi!!!In cat timp se pune in aplicare mandatul de executare a pedepsei.....avand in vedere ca suntem sub semnul perioadei de carantina!?!?!?!
Răspuns la discuția De ce......
Ba da!!!!Am avut doi avocati......iar dumnealor si.au exprimat parerea vis.a.vis de aceasta situatie.....faptic vorbind.......ca vom face apel in anulare......daca decizia instantei nu va fi de bun augur!!!!
Discuție De ce......

Buna ziua si scuze pentru deranj!!!!Ieri 03.03.2020......am avut ultimul termen in procesul ce se desfasoara de aproximativ 3 ani si jumatate!!!!Dupa pledoaria sustinuta de avocatii apararii......ultimul cuvant trebuiau sa il aiba inculpatii!!!!Acum apare problema al carui raspuns il astept de la dumneavoastra!!!!Din 15 inculpati aflati in acest dosar......numai mie nu mi s.a dat ultimul cuvant!!!De ce s.a intamplat asa......si ce se poate face in caz de o decizie nefavorabila a completului de judecata!!!!Multumiri anticipate!!!

Cat de mult ma ajuta in procesul penal......un raport de expertiza psihiatrica????
Am primit 4 ani cu executare in prima judecata pentru rrafic de tigari!!!!Ce sanse am .....avand in vedere ca am facut apel.....plus de asta....sufar de o boala incurabila......plus.....tromboza.....trombofilie......tromboflebita si insuficienta cardiaca.....demonstrata prin acte medicale!!!!!Multumesc anticipat!!!