avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De ce......
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De ce......

Buna ziua si scuze pentru deranj!!!!Ieri 03.03.2020......am avut ultimul termen in procesul ce se desfasoara de aproximativ 3 ani si jumatate!!!!Dupa pledoaria sustinuta de avocatii apararii......ultimul cuvant trebuiau sa il aiba inculpatii!!!!Acum apare problema al carui raspuns il astept de la dumneavoastra!!!!Din 15 inculpati aflati in acest dosar......numai mie nu mi s.a dat ultimul cuvant!!!De ce s.a intamplat asa......si ce se poate face in caz de o decizie nefavorabila a completului de judecata!!!!Multumiri anticipate!!!

Cel mai recent răspuns: Bogdan Firoiu , utilizator 10:09, 5 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati avut avocat?
Ba da!!!!Am avut doi avocati......iar dumnealor si.au exprimat parerea vis.a.vis de aceasta situatie.....faptic vorbind.......ca vom face apel in anulare......daca decizia instantei nu va fi de bun augur!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se dau achitari la inalta curte ? gemi gemi buna ziua este adevarat ca la inalta curte nu se dau achitari?sunt la art 215 (vezi toată discuția)
Se incearca in romania obstructionarea la libertatea de exprimare si opinare ? Roland Mindrila Roland Mindrila Aceasta este posibila doar daca se schimba Constitutia si dispare si ultima bruma de democratie ! In nici un caz nu e de competenta magistratilor in functie ... (vezi toată discuția)
Pledoaria avocatului in contextul actual Andrei Dina Andrei Dina Stimati colegi, as vrea sa stiu si parerile voastre referitor la actul pledoariei in sine. In contextul actual in care judecatorii sunt bombardati cu dosare, ... (vezi toată discuția)