avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce sanse am la apel.....
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce sanse am la apel.....

Am primit 4 ani cu executare in prima judecata pentru rrafic de tigari!!!!Ce sanse am .....avand in vedere ca am facut apel.....plus de asta....sufar de o boala incurabila......plus.....tromboza.....trombofilie......tromboflebita si insuficienta cardiaca.....demonstrata prin acte medicale!!!!!Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:56, 21 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Individualizare pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Daca este doar apelul dvs nu riscati nimic, daca depune apel si parchetul, exista riscul ca pedeapsa sa se mareasca.
Ca sa aveti sanse in primul rand ar trebui sa va angajati avocat care sa va faca o motivare foarte buna a apelului si sa aiba o pledoarie deosebita.
Trebuie combatuta cu argumente solide hotararea primei instante de judecata.
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa de 4 ani cu executare pentru inselaciune ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu doua nelamuriri..fara a intra prea mult in detalii as dori sa va intreb daca vi se pare justificata poate prin comparatie, o pedeapsa de 4 ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta alcolului Vexaystaff Vexaystaff Buna ziua am fost trimis in judecata acum 2 luni pentru conducere sub influenta alcolului , am avut 0,60 in fiola si 1.06 la prima proba iar 0,87 la a doua ... (vezi toată discuția)
Daca la un acord penal i sa făcut apel care sunt pașii mai departe IonelaB13 IonelaB13 In data de 24.04 s-a încheiat un acord pentru recunoașterea vinei de fals sub semnătura privata. În data de 11.06 în instanta a fost luat la cunoștință ... (vezi toată discuția)