avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducerea sub influenta alcolului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducerea sub influenta alcolului

Buna ziua am fost trimis in judecata acum 2 luni pentru conducere sub influenta alcolului , am avut 0,60 in fiola si 1.06 la prima proba iar 0,87 la a doua analiza biologica . Miam recunoscut fapta mam prezentat la politie de cate ori a fost nevoe nu mam opus in nici un fel deasemenea regretand pentru cele intamplate , iar am mai avut un dosar penal acum 12 ani am executat 6 luni , am inteles ca acea pedeapsa este prescrisa dar tot imi apre in cazier nustiu de ce . Prima instanta o sa am peste o luna la judecatoria Satu Mare si nustiu daca ar trebui sau nu sa angajez un avoca ... La ce pedeapsa sa ma astept mai probabil?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu vreti sa riscati inchisoarea ar fi bine sa va angajati avocat.
Insa, aveti libertate deplina de alegere.
Incercati sa va angajati un avocat care sa pledeze foarte bine si nu doar asa ca sa nu fiti singur in sala...daca ati vrea totusi sa va angajati avocat...
Arta pledoariei este mult mai complicata decat pare si trebuie adaptata si in functie de judecator.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

0,87 la volan Chisalita Chisalita Ce se poate intampla daca am fost prins fara antecedente penale fara amenzi nu mam opus la nimic (vezi toată discuția)
Ce sanse am la apel..... Bogdan Firoiu Bogdan Firoiu Am primit 4 ani cu executare in prima judecata pentru rrafic de tigari!!!!Ce sanse am .....avand in vedere ca am facut apel.....plus de asta....sufar de o ... (vezi toată discuția)
0,60 in aerul expirat Ilies radu ionel Ilies radu ionel Buna ziua!Desi ma simt foarte prost in aceasta privinta,as avea cate intrebari pentru dvs!In urma cu cateva zile am condus sub influienta bauturilor alcolice ... (vezi toată discuția)