avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate Robotboy

Activitate Robotboy

Răspuns la discuția Se poate reaudia ?
Iar dacă declar în favoarea lor , pe mine ma poate afecta cu ceva ? Adică sa declar ca nu e adevărat ce am scris eu în declarația mea ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Da, va citeaza sa va audieze in calitate de martor...

Buna ziua . Acum un an jumate am fost judecat ptr complice cămătărie si grup , eu recunoscându-mi fapta . Mai am puțin și termin suspendarea. În dosar mai erau niște persoane . Dar eu m-am dat deoparte. Azi am auzit ca o sa fiu chemat în instanta sa fiu reaudiat , se poate face asta ?
Răspuns la discuția Confruntare inculpati
Multumesc frumos!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se poate face confruntare daca admite instanta.
O sa aveti nevoie de avocat.

Buna seara. Anul trecut am fost într-un dosar penal cu alte persoane . Eu mi-am recunoscut vina , mergând pe simplificată, restul sunt si acum judecati . Tocmai am auzit ca toti au cerut confruntare cu mine. Se poate asa ceva ? Eu având rechizitoriu separat de al lor , judecat de peste 7 luni ?! In caz ca se aproba , o sa am nevoie de avocat ?
Răspuns la discuția Cheltuielile de judecată platite
As putea sa trimit prin posta ? Catre tribunal ? Cu pandemia asta imi este cam frica sa plec la drum deoarece, nu este in orasul meu tribunalul.
Buna ziua . As vrea , va rog , sa ma învățati ce trebuie sa fac . Am achitat cheltuielile de judecată azi , la Anaf . Ce trebuie sa fac acum ? Sa ma duc la tribunal? Sa duc chitanțele ca sa arat ca am achitat tot ? Ce as putea sa fac sa fie mai usor? Mai ales ca nu circulă in fiecare zi , transportul comun !
Va multumesc!
Nu pot nici acolo . Am fost si nu m-au gasit cu nimic de plata . Incerc maine la tribunal.
Multumesc !
Olga Tanasa a scris:

nu la administratia financiara (ANAF), la directia fiscala ,unde achitati impozitul pe imobil, impozitul auto.etc

Nu pot nici acolo . Am fost si nu m-au gasit cu nimic de plata . Incerc maine la tribunal.
Multumesc !
Olga Tanasa a scris:

nu la administratia financiara (ANAF), la directia fiscala ,unde achitati impozitul pe imobil, impozitul auto.etc

Anaf adică, nu ? Si cum pot sa platesc ? Ca dânșii habar nu au . Am fost si cu decizia .. chiar dacă pe foaia aia scrie doar cheltuieli de judecată catre stat si suma. Si tot nu stiu . Ma trimite la Tribunalul de care aparțin!
Olga Tanasa a scris:

la directia fiscala

Bună ziua ! As dori sa ma lămuriți si pe mine , va rog , unde pot plăti cheltuile de judecată catre stat ? Am primit hotărârea de judecată dintr-un dosar penal de la Tribunalul Prahova în care trebuie sa plătesc cheltuielile de judecată catre stat..suma de 1100 lei si atat . Nu scrie unde sa plătesc si nici vreun număr de cont..nimic . Doar atât. Am fost la Primărie, sa vad daca e la impozit ( asa mi-a zis avocatul ) , nu apar cu nimic de plătit acolo, am fost si la Anaf , nici aici nu apar cu nimic de plătit , dar acolo mi-au cerut un număr de cont , ceva de genul . Dar nu am asa ceva .. chiar dacă am fost cu hotărârea la ei , ei habar nu am dacă pot sau nu sa plătesc la ei . M-au pus sa ma interesez la Tribunal . Mâine vreau sa ma duc la Tribunal , dar as dori totusi sa ma lămuriți dvs , dacă vreți . As punea maine sa plătesc la Tribunal direct? Sa nu ma mai plimb aiurea , cum am facut azi ?
Multumesc .