avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate reaudia ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate reaudia ?

Buna ziua . Acum un an jumate am fost judecat ptr complice cămătărie si grup , eu recunoscându-mi fapta . Mai am puțin și termin suspendarea. În dosar mai erau niște persoane . Dar eu m-am dat deoparte. Azi am auzit ca o sa fiu chemat în instanta sa fiu reaudiat , se poate face asta ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:59, 7 Aprilie 2021
Da, va citeaza sa va audieze in calitate de martor...
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Iar dacă declar în favoarea lor , pe mine ma poate afecta cu ceva ? Adică sa declar ca nu e adevărat ce am scris eu în declarația mea ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Da, va citeaza sa va audieze in calitate de martor...

Consultati un avocat in legatura cu nelamuririle dvs.
Da, este necesar sa discutati confidential cu un avocat si ar fi bine ca acesta sa studieze si dosarul dupa ce discutati.
Daca comiteti o infractiune puteti avea grave probleme cu libertatea.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat ca martor intr-un dosar penal putucaioan putucaioan Buna, Am fost de curand citat ca martor intr-un dosar in care se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de efectuare de operatiuni cu ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa seb_aku seb_aku In 2009 mi s-a intocmit dosar penal pt grup infractional organizat si complicitate la contrabanda. si tot atunci s-a disjuns cauza pt palierul moldovean in ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu niste raspunsuri ContSters230889 ContSters230889 In urma cu aproape 3 ani de zile mai exact in februarie 2009 am lovit o fata in varsta de 19 ani (o palma), in urma loviyuri a cazut si s-a lovit la cap. ... (vezi toată discuția)