avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde plătesc cheltuielile de judecată catre stat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde plătesc cheltuielile de judecată catre stat?

Bună ziua ! As dori sa ma lămuriți si pe mine , va rog , unde pot plăti cheltuile de judecată catre stat ? Am primit hotărârea de judecată dintr-un dosar penal de la Tribunalul Prahova în care trebuie sa plătesc cheltuielile de judecată catre stat..suma de 1100 lei si atat . Nu scrie unde sa plătesc si nici vreun număr de cont..nimic . Doar atât. Am fost la Primărie, sa vad daca e la impozit ( asa mi-a zis avocatul ) , nu apar cu nimic de plătit acolo, am fost si la Anaf , nici aici nu apar cu nimic de plătit , dar acolo mi-au cerut un număr de cont , ceva de genul . Dar nu am asa ceva .. chiar dacă am fost cu hotărârea la ei , ei habar nu am dacă pot sau nu sa plătesc la ei . M-au pus sa ma interesez la Tribunal . Mâine vreau sa ma duc la Tribunal , dar as dori totusi sa ma lămuriți dvs , dacă vreți . As punea maine sa plătesc la Tribunal direct? Sa nu ma mai plimb aiurea , cum am facut azi ?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Robotboy , utilizator 20:28, 27 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la directia fiscala
Anaf adică, nu ? Si cum pot sa platesc ? Ca dânșii habar nu au . Am fost si cu decizia .. chiar dacă pe foaia aia scrie doar cheltuieli de judecată catre stat si suma. Si tot nu stiu . Ma trimite la Tribunalul de care aparțin!
Olga Tanasa a scris:

la directia fiscala

nu la administratia financiara (ANAF), la directia fiscala ,unde achitati impozitul pe imobil, impozitul auto.etc
Nu pot nici acolo . Am fost si nu m-au gasit cu nimic de plata . Incerc maine la tribunal.
Multumesc !
Olga Tanasa a scris:

nu la administratia financiara (ANAF), la directia fiscala ,unde achitati impozitul pe imobil, impozitul auto.etc

Nu pot nici acolo . Am fost si nu m-au gasit cu nimic de plata . Incerc maine la tribunal.
Multumesc !
Olga Tanasa a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite ndan57 ndan57 #-oBuna ziua, as dori daca doriti sa ma lamuriti in legatura cu plata cas-ului prin foaie de varsamant sau cum se face ?, prin ce forma de plata?. Daca aleg ... (vezi toată discuția)
Le mai platesc sau nu? krusader krusader Buna ziua. Am avut un proces penal. Intr-o hotarare nedefinitiva am fost condamnat la o anumita pedeapsa si la plata unor cheltuieli judiciare. In urma ... (vezi toată discuția)
Impozit sem iii claudiaP claudiaP Buna seara! Spuneti-mi, va rog, daca urmatorul calcul este corect: cont121 sold initial debit = 10045.82 total sume debit= 65203.17 total sumecredit= ... (vezi toată discuția)