avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuielile de judecată platite
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuielile de judecată platite

Buna ziua . As vrea , va rog , sa ma învățati ce trebuie sa fac . Am achitat cheltuielile de judecată azi , la Anaf . Ce trebuie sa fac acum ? Sa ma duc la tribunal? Sa duc chitanțele ca sa arat ca am achitat tot ? Ce as putea sa fac sa fie mai usor? Mai ales ca nu circulă in fiecare zi , transportul comun !
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Robotboy , utilizator 16:47, 30 Martie 2020
As putea sa trimit prin posta ? Catre tribunal ? Cu pandemia asta imi este cam frica sa plec la drum deoarece, nu este in orasul meu tribunalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-copil-alt oras alina27 alina27 El si ea casatoriti.Au un copil in varsta de un an.Locuiesc la parintii lui.Ea nu are pe absolut nimeni in orasul respectiv.Ai ei locuiesc la aprox.700 km ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa,scoatere de sub urmarire penala joey12 joey12 Salut.Acum vreo 4 luni i-am dat carnetul meu de note (eu fiind elev la liceu)unui baiat care terminase liceul fix in acea vara ca sa se duca la Bucuresti cu ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii de circulatie trebuie dusa personal la sediul politiei?!? armadillo armadillo Stimatilor, Tocmai am achitat o amenda de circulatie la posta, unde am primit chitanta in 2 exemplare, iar casiera mi-a spus ca una dintre acestea trebuie ... (vezi toată discuția)