as dori sa stiu in cazul unei demisii ce se intampla cu zilele de CO si libere neefectuate (pot fi scazute din perioada de preaviz) ?
Si alta intrebare - daca in CIM sunt trecute 8 ore/zi, 40 ore pe saptamana inseamna ca ar trebuie sa fie acordate 8 libere pe luna ,dar sunt acordate numai 4 libere pe luna, ce se intampla cu celelalte 4 ?
Multumesc !
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti si mie daca salariul mediu pe unitate acordat conform CCM la nivel national este valabil si in cazul in care societatea are incheiat contract colectiv de munca in care nu este specificat nimic referitor la acest salariu.Contracul colectiv de munca nu trebuie adus la cunostinta si angajatilor la angajare sau cind se fac modificari?
Va rog sa ma lamuriti care este salariul care trebuie sa il primesc daca in luna aprilie 2008 am fost in concediu medical din 23-30.04.2008 cu 01 (boala obisnuita) ,iar salariul brut este 1700(net 1200). In luna mai merg in continuare cu concediu medical va sa-mi spuneti care este modalitatea de calcul.MULTUMESC ANTICIPAT