avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALAR MEDIU PE UNITATE CIND EXISTA CONTRACT COLECTIV ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALAR MEDIU PE UNITATE CIND EXISTA CONTRACT COLECTIV DE MUNCA LA NIVEL DE FIRMA

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti si mie daca salariul mediu pe unitate acordat conform CCM la nivel national este valabil si in cazul in care societatea are incheiat contract colectiv de munca in care nu este specificat nimic referitor la acest salariu.Contracul colectiv de munca nu trebuie adus la cunostinta si angajatilor la angajare sau cind se fac modificari?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:41, 23 Octombrie 2008
In acest caz, este aplicabil contractul colectiv de munca la nivel national daca in contractul colectiv de munca la nivel de unitate nu este prevazut nimic referitor la acest salariu mediu pe unitate.
dana.tim a scris:

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti si mie daca salariul mediu pe unitate acordat conform CCM la nivel national este valabil si in cazul in care societatea are incheiat contract colectiv de munca in care nu este specificat nimic referitor la acest salariu.Contracul colectiv de munca nu trebuie adus la cunostinta si angajatilor la angajare sau cind se fac modificari?

Este valabil chiar daca nu este cuprins in CCM pe unitate care sigur ca ar trebui sa contina prevederile minimale ale CCMUN
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2008
adelaida_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm nu prevede toate clauzele din ccmunn! care se aplica?? adela05 adela05 Buna ziua! Societatea la care lucrez eu are incheiat CCM. In acest contract nu se prevede si art 51 din CCM la nivel national. Intrebarea mea este, in situatia ... (vezi toată discuția)
Salar compensator handsu handsu Prevederile art.78 din Cont?ractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National sunt aplicabile chiar daca - angajatorul sustine - acest lucru nu este prevazut in ... (vezi toată discuția)
Nulitatea absoluta otto2007 otto2007 pot sustine nulitatea absoluta a unui protocol incheiat intre sindicat si angajator care stipuleaza ca angajatul poate lucra si noaptea si in sarbatori si ... (vezi toată discuția)