avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical

Va rog sa ma lamuriti care este salariul care trebuie sa il primesc daca in luna aprilie 2008 am fost in concediu medical din 23-30.04.2008 cu 01 (boala obisnuita) ,iar salariul brut este 1700(net 1200). In luna mai merg in continuare cu concediu medical va sa-mi spuneti care este modalitatea de calcul.MULTUMESC ANTICIPAT
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2008
dana.tim, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 22:41, 18 Mai 2008
Se iau in calcul veniturile pentru ultimele 6 luni in care ai cotizat la bugetul asig.soc.de stat si se imparte la total zile de cotizatie in ultimele 6 luni.
PRESUPUNAND CA IN ULTIMELE 6 LUNI SALARIUL A FOST DE 1700LEI/LUNA IAR (DACA NU AI AVIUT NICI-O ZI ABSENTA), NUMARUL DE ZILE DE COTIZATIE, A FOST 127 ZILE , ATUNCI MEDIA ZILNICA ESTE DE 80.31496 LEI. ACEASTA SE REDUCE CU 75% (PENTRU BOALA OBISNUITA) SI REZULTA 60.2362 LEI/ZI DE CM x 5 ZILE LUCRATOARE= 301 LEI PENTRU CANCEDIU MEDICAL
Va rog nu mai scrieti cu majuscule, e foarte obositor si contravine regulamentului de postare. Multumesc pentru intelegere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea salariului tekici tekici Buna ziua, Am si eu o intrebare privind modul de calculare a salariului in perioada concediului medical. Am fost in concediu de crestere a copilului timp de 2 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical boala obisnuita ana55 ana55 Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita un functionar public cu studii superioare si o vechime ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal irina69 irina69 Buna ziua! As dori sa intreb, urmatoarele lucruri: -daca cm risc maternal se calculeaza ca 75% din media ultimelor 6 luni din ultimele 12 luni l - cm ... (vezi toată discuția)