Va rog frumos sa imi spuneti cam cat m-ar costa un contract de vanzare-cumparare pe o casa de 111 mp construita in 2008 care nu are nici o utilitate doar ca e acoperita iar terenul este de 570 mp. Am intrebat pe un notar si a zis ca ma costa in jur de 5000 ron. Si inca ceva eu am probleme la banca si de aceea vreau sa o vand repede sa nu o ia in cazul in care nu o vand pot face donatie daca am un copil fara sa aiba banca acces la ea.
In 2007 am facut un imprumut la banca de 13000 euro fara nici o garantie la care rata era de 800 ron, in momentul de fata rata e de 1200 ron motiv pentru care nu o pot achita iar banca nu vrea sa facem in asa fel incat sa putem plati. Intrebarea mea e urmatoarea poate banca sa imi ia o casa pe care eu am donato matusei mele pe motiv ca nu am achitat rata.
Va multumesc.
As dori sa stiu daca fac contrac de vanzare-cumparare pe casa mea cu uzufruct va putea banca sa o ia in cazul in care as avea probleme cu ratele. In momentul incheierii contractului casa este in regium propriu.
As vrea sa stiu daca cineva depune impotriva ta mai multe plangeri care nu sunt adevarate si pe care nu le poate sustine, ci le face doar pentru a ne face rau, pot acestea sa influienteze intrun proces prin care noi trebuie sa parasim locuinta celui care a depus plangerile? Iar daca vom fi scosi din casa legea e obligata sa ne dea un termen de evacuare avand in vedere ca avem o fetita de 4 luni sau va trebiu sa parasim imediat locuinta dupa terminarea procesului? :-/