avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatia

In 2007 am facut un imprumut la banca de 13000 euro fara nici o garantie la care rata era de 800 ron, in momentul de fata rata e de 1200 ron motiv pentru care nu o pot achita iar banca nu vrea sa facem in asa fel incat sa putem plati. Intrebarea mea e urmatoarea poate banca sa imi ia o casa pe care eu am donato matusei mele pe motiv ca nu am achitat rata.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 13:05, 19 Martie 2009
Banca nu va poate lua casa, care in acest moment nu mai este a dumneavoastra. Fiind insa o liberalitate banca poate cere desfiintarea acesteia pentru ca este incheiata in fraudarea intereselor bancii in calitate de creditor. Dar pentru asta trebuie sa aiba cunostinta de acest transfer de proprietate. in plus, va trebui ca instanta sa incuviinteze cererea bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar neachitat viosorin viosorin in 09/05/2008 am incheiat un contract de credit de consum in valoare de 5190 euro(credit nevoi personale nenominalizate,garantat cu salariul) din care am ... (vezi toată discuția)
Sunt executata silit yonelad yonelad Am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca in 2007 de 27000 euro. am beneficiat de o reesalonare acum 2 ani , de 9 luni am platit 150 de euro in loc de ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care banca recupereaza datoriile imobiliar Florentina_A Florentina_A La inceputul anului 2008 s-a facut un imprumut in valoare de aproximatix 5000 de euro. Incepand cu luna noiembrie 2008 nu s-au mai achitat ratele, motivul ... (vezi toată discuția)