avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate morainhe

Activitate morainhe

buna ziua, am si eu o problema si as vrea daca se poate sa ma lamuriti . sunt insarcinata si trebuie sa intru in concediu de sarcina cu risc iar angajatorul ma ameninta ca imi va schimba incadrarea la salar, adica imi va micsora salariul, are dreptul sa faca asa ceva?
si inca o rugaminte daca imi puteti explica mai exact procedurile prin care pot solicita concediul medical si pe ce perioada fara sa afecteze concediul prenatal care stiu de la doctori ca e de 120 de zile

multumesc mult astept un raspuns cat mai repede
Răspuns la discuția Probleme cu credit..............
este luat de mine pe numele meu
Răspuns la discuția Probleme cu credit..............
buna ziua, am facut in anul 2006 un credit la BCR pt un prieten, acesta avand obligatia sa plateasca rata in fiecare luna insa in ultimul an nu a mai avut posibilitatea sa plateasca acum au aparut recuperatorii de credite pe fir spunandumi ca creditul este dat spre vanzare lor si ca trebuie achitat, cum ar trebui sa procedez ca sa mai aman plata pana face prietenul meu rost de bani
Răspuns la discuția Divorþ
buna ziua
sunt casatorita de 3 ani dar sotul meu aste plecat din tara de 2 ani si in acest timp nu am mai avut nici o relatie familiara.am hotarat de comun acord sa divortam.avem un apartament pe numale la amandoi dar sotul nu are nici o pretentie la el.
problema este ca el nu poate veni in tara si imi va trimite o procura notariala ca sa inintez divortul.
intrebarea mea este cat timp va dura divortul si in cat timp dupa se va pronunta sentinta definitiva
daca depun actele pana la sfarsitul acestei luni se poate rezolva pana la vacanta judecatoreasca
iar dupa pronuntarea sentintei definitive dupa cat timp ma voi putea recasatori
va multumesc