Ma numesc Danila Ramona si as dori sa stiu daca imi pot lua un avocat din oficiu pentru procesul de reducere a pensiei de intretinere pe care o i-au de la mama mea si cum pot face asta.va multmuesc
da,dar ce pot face pentru a obliga sa plateasca pt k am depus nenumerate plangeri am fost la executoriu si nu am avut parte de nici o solutie pentru aceasta problema.
buna ziua!ma numesc danila ramona,am 20 de ani si am si eu intrebare in legatura cu pensia alimentara.de 3 ani trebuia sa mi se plateasca o pensie alimentara destul de mare dar nu am primit nimik.am facut plangere la politie si acum dosarul a juns la parchet brasov unde mi sa zic ca mama mea,adica persoana care nu mi-a platit pensia alimentara e in concediu dand nastere unui alt copil.acesta e raspunsul lor si alte lucruri false pe care nu le-am declarat niciodata.ce pot face cand legea e impotriva mea.am nevoie urgenta de un sfat.va multmuesc
pai pensia alimentara a fost stabilita in 2007 in primul an de facultate...dar mai e o problema mama mea a mai conceput un copil si acum e in concediu prenatal aici in romania,dar ea nu adaugat nici un act la dosar prin scaderea pensiei alimentare,deci ne facand acest lucru inseamna ca are putinta sa imi deea bani dar nu doreste
nu ati inteles f bine pensia alimentara a fost hotarata acum ceva ani dar in acesti ani doar 300 euro mi-au fost dati,deci nu in fiecare luna mi-a dat cate 300 euro ci doar o data.da divortul este definitv.
dar procuroarea ne-a spus ca trebuie sa demonstreze ca nu a vrut sa plateasca pensia alimentara cu rea credinta de aceea ii trebuie acte referitoare la venitul salarial.
buna ziua!ma numesc danila ramona si sunt din brasov.am 20 ani.parinti mei au divortat de aprioximativ o luna dar mama mea e plecata de 4 ani in italia si are de platit o pensie alimentara de 362 Euro lunar,decizie definitiva,dar de 3 ani de zile mi-a platit doar 300 Euro.am fost la politia brasov si acum dosarul e la parchetu brasov doar ca mi-a zis ca mai dureaza inca un an pe langa cel 1 an in care a stat la politita brasov pt cercetari.mama mea a trimis un act la dosarul de divort unde era confirmat de catre patron ce salariu are acolo,dar acum la parchet ni sa zis ca acea hartie nu poate fi luat in calcu si ca trebe sa faca alte cercetari prin italia.nu stiu ce sa fac acum in aprilie au trecut 3 ani si totul se misca foarte incet.termin facultatea si ei tot nu rezolva cazu.va rog sa imi da-ti un sfta cu ce as putea sa fac.va multumesc anticipat.