avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaMogoase

Activitate AndreeaMogoase

Răspuns la discuția Scoala de soferi
Intr-adevar, si nu as avea o problema cu asta, insa nu au alta masina automata in afara de cea pe care am facut ore si e in service acum.

Mi se tot spune ca se va imprumuta o masina pentru ore suplimentare si examen, insa nu am incredere ca se va intampla asta.

Cornel Vasile a scris:

Din cate stiu, exista posibilitatea ca examenul auto sa fie dat (la cerere numai) pe o alta masina decat cea pe care ati invatat sa conduceti.

Buna!

Sunt programata pentru examenul practic al scolii de soferi in 30.10, iar scoala de soferi nu imi poate pune la dispozitie o masina pe care sa pot sustine examenul. Mentionez ca e vorba de masina cu cutie de viteze automata. Nu am primit la inscriere un contract cu obligatii sau drepturi, asadar nu stiu ce pot face in situatia asta.

Ma puteti ajuta cu o parere, va rog?
Buna,

Mulțumesc frumos pentru raspuns!

Am mai intrebat alte persoane si imi spuneau ca pana nu incep munca nu trebuie facut niciun demers, sau ca am la dispozitie 5 zile de la revenirea la munca sa depun, iar pe site-ul primariei Sibiu scrie ca termenul e de 30 de zile de la data reluarii activitatii... Deci totusi trebuie depusa o cerere inainte cu 30 de zile? Sunt foarte multe pareri, nimic standardizat parca, de aici si confuzia mea si rostul intrebarilor.


Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Depuneti cererea de revenire la serviciu cu 30 de zile inainte de data la care ati dori sa reveniti la serviciu,
In data respectiva reveniti la serviciu si adunati actele necesare pentru a primi stimulentul pe care le depuneti la primaria de domiciliu.
Pentru a putea beneficia de acest stimulent trebuie sa reveniti la serviciu cu cel putin 60 de zile inainte ca cel/cea mic/a sa implineasca 2 ani ( 3 in cazul copilului cu handicap).
Sa nu uitati sa anuntati si primaria, in scris, ca ati revenit la serviciu si tatal sa depuna o declaratie ca nu doreste sa beneficieze de luna ce-i revine ( va indruma dumnealor ce este de facut si de ce acte aveti nevoie pentru stimulent).

Buna,

Ma puteti ajuta, va rog, cu cateva lamuriri?

1. Copilul implineste 2 ani in 28.08.2020, este in regula daca reîncep munca in 22.06.2020? Tatăl nu isi ia luna lui. Trebuie sa imcep mai devreme?

2. Care sunt pasii de urmat pentru acordarea stimulentului? Cu cat timp inainte de reinceperea serviciului trebuiesc depuse actele?

Multumesc anticipat!
Buna ziua! Copilul meu va implini 2 ani in 28.08.2020, iar eu intentionez sa revin la munca in 22.06.2020, cu un pic mai mult de 60 de zile înainte ca copilul sa implineasca 2 ani. Renunțăm la luna tatalui, insa intrebarea mea e daca pentru luna iunie voi primi cuantumul zilelor state acasa din indemnizație (1-22.06), sau banii pe acele zile se pierd? Ar trebui sa ma reintorc cu 90 de zile inainte pentru a nu pierde indemnizația pe ultima luna?