avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoala de soferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoala de soferi

Buna!

Sunt programata pentru examenul practic al scolii de soferi in 30.10, iar scoala de soferi nu imi poate pune la dispozitie o masina pe care sa pot sustine examenul. Mentionez ca e vorba de masina cu cutie de viteze automata. Nu am primit la inscriere un contract cu obligatii sau drepturi, asadar nu stiu ce pot face in situatia asta.

Ma puteti ajuta cu o parere, va rog?
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
AndreeaMogoase, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndreeaMogoase , utilizator 19:48, 23 Octombrie 2020
Din cate stiu, exista posibilitatea ca examenul auto sa fie dat (la cerere numai) pe o alta masina decat cea pe care ati invatat sa conduceti.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Intr-adevar, si nu as avea o problema cu asta, insa nu au alta masina automata in afara de cea pe care am facut ore si e in service acum.

Mi se tot spune ca se va imprumuta o masina pentru ore suplimentare si examen, insa nu am incredere ca se va intampla asta.

Cornel Vasile a scris:

Din cate stiu, exista posibilitatea ca examenul auto sa fie dat (la cerere numai) pe o alta masina decat cea pe care ati invatat sa conduceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot conduce o masina de categoria b daca am obtinut permisul in urma examinarii pe masina cu cutie automata? Nedelea Maria Nedelea Maria Daca am facut scoala de soferi pe o masina cu schimbator de viteza si am dat prima examinare pe aceeasi masina dar am picat , dar in schimb la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Obligatii instructor auto cata-anca cata-anca Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am facut scoala de soferi in august-septembrie 2014. Orele de conducere le-am facut pe o corsa. Am dat o data traseul si am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pe cutie automată Stefan4678 Stefan4678 Dacă am luat permisul de conducere pe cutie automată, voi putea conduce pe cutie manuală? Și dacă nu, ce ar trebui să fac în mod concret? (vezi toată discuția)