avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Activitate Roxyfeio

Activitate Roxyfeio

Prin nefericirea altora de când m-am născut am avut și voi avea si ceea ce ați descris este din aer ,nimic palpabil.
Sincer îmi vine să plâng când vad cât de competenți sunt unii avocați.
Apropo pt 3800 de lei nu îți ia nimeni casa ,îți trebuie ordin judecătoresc.
Iar eu nu o sa plătesc nici un leu fiindcă asa îmi place mie sa dau șpagă la unii ca voi și sa muncească ei pentru mine ,iar eu sa fac evaziune fiscala.
E problema ta ca îmi rămân mie banii ? Sunt o moștenitoare la urma urmei,ce să faci ,asta e viata .

gi-jane2 a scris:

"De ce as plăti datoriile uneia ,care s-a distrat cu banii la vremea respectiva și apoi a murit și a rămas datoria în aer."
S-o fi distrat, dar a făcut și o casa, după munca ei va luati acum chirie. ( apropo ,dacă veți avea problema cu chiriasul, nu o veți putea rezolva ca nu sunteti proprietar, lăsând la o parte evaziunea fiscala, asta apropo de sclavie ).

Revenind la subiect, nu ati zis de unde provine datoria și nici de cand datează.
Daca veți fi nevoita sa platiti, se plătește din activ , adica valoarea garsonierei sau ce casa e, e mai mare decât datorati.
"Atâta timp cât nu exista actul legal nu este acceptat tacit nimic."
Habar nu aveți ce presupune acceptarea tacita a moștenirii, dar va puteti interesa pe net, stiti proverbul cu fudulul...
Dvs deja stăpâniți ce a avut mamq, deci ati acceptat cât se poate de clar mostenirea...daca va da creditorul in judecata si ziceti ca nu ati acceptat, el se indestuleaza din casa și dvs ramaneti cu buza umflata, fără casa, chirie , dar...fără datorie :)
Din fericire, ati acceptat mostenirea , depunând și actele pt a parcurge procedura succesiunii.
Revenind la subiect, vedeti cu avocatul platit care e situația și ce se poate face. Conteaza, repet, de unde e datoria și de când.
Unii copii nu merita sa le lași nicio ceapă.

Te măcina ,trebuia să spui ceva și tu
Măcar dacă scriai ceva cu folos.
Degeaba ai pierdut timpul făcând școală.

Alexandru Surcel a scris:

Acum, serios, dacă deja le știți pe toate, de ce mai întrebați? Ce aveți dumneavoastră oricum nu doare, dar vedeți că exprimarea orală a acestei stări poate cauza senzații de lovire în mușchii fesieri.

Doamna Liliana
Și atunci, de ce l-am mai plătit pe avocat sa prescrie datoria ,daca nu are nici o putere asupra creditorului .
Vreți sa spuneți ca am pierdut 2 ani degeaba așteptând o viitoare decizie nefavorabila ?
Sa înțeleg ca am fost mințiță de avocatul meu ca rezolva treaba si sa-mi iau gândul.
Să-mi folosesc propriile mijloace de a finaliza aceasta încurcătură.
Doamnă Liliana
Nu puteți da un răspuns la ce-am întrebat.
Am scris clar, ca vreau sa nu plătesc și nimeni nu m-a ajutat cu un răspuns.
Toate răspunsurile au fost ca niște săgeți către mine, de parca eu sunt vinovata ca alții si-au făcut datorii și nu și le-au plătit.
Dvs scrieți acolo ca am folosit agresivitatea în discuție fata se colegii dvs
Mai citiți din nou ,
O sa merg personal la judecătorie sectorului x să rezolv .
Se pare ca s-o contabilii și avocații țin cu statul roman ,sa le plătim bani degeaba.
Asa e și contabilul meu ,un înapoiat.
@raluk0207
Da ,se pare ca nu am fost destul de clara .
De ce as plăti datoriile uneia ,care s-a distrat cu banii la vremea respectiva și apoi a murit și a rămas datoria în aer.
Alții perimeaza datorii de mii de euro și eu nu pot stinge 3800 de lei fiindcă judecătoria baga dosarul la fundul sacului.
Atâta timp cât nu exista actul legal nu este acceptat tacit nimic.
Nu m-ati ajutat cu nimic la ceea ce am întrebat .
E simplu ,vreau sa perimez datoria,exclus sa plătesc vreun leu.
Se poate sau nu .
Nu înțeleg de ce nu se putea da un răspuns concret .
Ma nemulțumește șpagă PS care am dat-o la cei ce lucrează cu legile, fiindcă nu am primit chitanță pe aceste servicii .
Mă nemulțumește nesimțirea, lipsa de respect de care dau dovada autoritățile implicate ,și ma nemulțumește faptul ca trebuie sa plătesc pentru ce a consumat defuncta când era în viata .Mă nemulțumește ca judecătoria sectorului ...îmi face ping pong de aproape 2 ani hârtia și ca avocatul e un betiv notoriu ce nu își face treaba.
Și mai mă nemulțumește notarul care a deschis succesiunea și nu a închis-o nici după acești 2 ani ,mă nemulțumește ca trebuie sa plătesc impozitul mult mai mare cu cât lungesc treaba asta.
O pot lăsa asa și 50 de ani ,e doar o moștenire pe care îmi iau chiria lunar .

gi-jane2 a scris:

nu platiti nimic, nu mosteniti nimic... sunteti liber, ce va nemultumeste ?

Am subliniat ca nu voi plăti, avocatul meu se screme de 2 ani cu hârtia depusa la judecătorie.Sincer eu cred ca mi a luat banii și nu a făcut nimic. Voi vreti sa dau bani si la avocați sa plătesc si datoriile la alții, lege (editat- atentie la limbaj) . Ce sa oprească statul daca eu nu am acceptat moștenirea cu datoriile încă? Serviciul nu am ,eu lucrez când vreau și nu în tara sclava
Bună ziua
Am deschis o succesiune acum 2 ani, iar notarul nu a vrut sa continue fiindcă mama a lăsat 3800 Lei datorii ce apar la Camera Notarilor .
Ce pot face sa casez aceasta datorie lăsată de defuncta.Precizez ca nu vreau sa plătesc fiindcă nu am bani.
Buna ziua
Se poate deschide proces pentru încălcarea drepturile și libertățile cetățenilor nevaccinati,libertatea de mișcare ?bineinteles vreau despagubire.Sunt din Bucuresti si astept contact avocat daca acest mesaj este corect.
Bună ziua
Am lucrat în Germania printr-o firma intermediara 6 luni .Contractul cu acesta firma era de 6 luni și in acest interval trebuia sa-mi dea un certificat de limba străinătate și o autorizație de munca.In acest contract se specifica ca au dreptul sa tina aceste documente panz la expirarea contractului .Ideea este ca nu vor sa-mi de actele ,Eu am trimis mail la autoritățile germane și mi-au spus ca nu ai depus toate actele. Cursul de germana l-am făcut cu firma Babel București și am sunat și nu vor sa-mi dea certificatul B2 de lb germana fiindcă nu l-am plătit eu ci firma cu care am colaborat.Vă rog sa-mi spuneți dacă pot lua de la minister sau inspectorat București copia după certificatul de lb străină. Sau dacă pot prin surse legale să-i determin pe cei de la Babel sa-mi ofere copia acestui certificat.
Mulțumesc