avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate Roxyfeio

Activitate Roxyfeio

Buna ziua
Am lucrat in Germania 7 luni (17.01.2024-30.07.2024) ,am depus actele in aprilie pentru alocatia copiilor la familienKasse .Am fost personal la ei la sediu ,am mai dat niste acte ce le lipseau la dosar ,am trimis si fisa fiscala pe anul 2024 si tot timpul la telefon imi gaseste cate un motiv si tot ma amana ca sa nu obtin nici un ban.
Unde ma pot adresa, va rog frumos ,a trecut un an si mi-am pierdut rabdarea cu ei.
Multumesc
Mulțumesc

raluk0207 a scris:

Trebuie sa declarati schimbarea proprietății de pe numele defunctului, pe numele dvs, la Taxe si Impozite.
Iar dacă aveți și terenuri și la Registrul Agricol.
Termenul e de 30 zile.

Mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

O sa fiți luat în evidenta cu proprietatea,vi se deschide rol fiscal...

Bună ziua
Am obținut certificatul de moștenitor zilele acestea.
Pe certificat scrie că trebuie să mă prezint la primărie în 30 de zile. Ce trebuie să fac mai exact după obținerea unei moșteniri?
Mulțumesc
Bună ziua
La bloc chiriașul de deasupra a inundat baia ,de 4 zile l-am anunțat și nu vrea să întrerupă apa și nici administratorul de bloc nu a făcut nimic în aceasta privința.
Chiriașa mea mi-a făcut filmulet și pică intr-una pe la bec și exista riscuri .
Ce se poate face în acest caz ? Proprietarul de deasupra nici nu a venit să vadă măcar.
i-am contactat dar nu vor sa-mi dea duplicat.Ei spun ca nu e legal sa faca asta.
multumesc. Voi suna.
chiar daca sediul firmei de curs este la noi in Bucuresti,nu pot obtine duplicat contra cost?
Va multumesc foarte mult ,dar se poate la noi fiind firma cu sediul in Germania?
Novicare GmbH au sediul in Germania ,ei sunt romani angajati si recruteaza personal din tara noastra.
Bună ziua
Pentru recuperarea unui certificat de lb străină, un duplicat ce trebuie să fac?
Firma respectiva nu vrea să mi dea duplicat, fiindcă spune ,că e plătită de firma pentru care am lucrat 6 luni .
Și nici firma pt care am lucrat ,nu vrea să mi-l dea fiindcă nu vor.
Acest act îmi ttebyie pt calificarea profesionala.
Multumesc