avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Am obținut certificatul de moștenitor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Am obținut certificatul de moștenitor zilele acestea. ...

Bună ziua
Am obținut certificatul de moștenitor zilele acestea.
Pe certificat scrie că trebuie să mă prezint la primărie în 30 de zile. Ce trebuie să fac mai exact după obținerea unei moșteniri?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Roxyfeio , utilizator 14:32, 9 Februarie 2025
Trebuie sa declarati schimbarea proprietății de pe numele defunctului, pe numele dvs, la Taxe si Impozite.
Iar dacă aveți și terenuri și la Registrul Agricol.
Termenul e de 30 zile.
O sa fiți luat în evidenta cu proprietatea,vi se deschide rol fiscal...
Mulțumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

O sa fiți luat în evidenta cu proprietatea,vi se deschide rol fiscal...

Mulțumesc

raluk0207 a scris:

Trebuie sa declarati schimbarea proprietății de pe numele defunctului, pe numele dvs, la Taxe si Impozite.
Iar dacă aveți și terenuri și la Registrul Agricol.
Termenul e de 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cota parte zuzzu zuzzu Casa cu terenuri ( intravilan si agricol) si succesiune facuta intre cei 3 mostenitori legali(sotul defucntei si cei 2 copii). In urma succesiunii facute, ... (vezi toată discuția)
Supliment succesiune pentru extensie constructie VectorC VectorC Buna ziua. Sunt mostenitorul unei case de vacanta care a apartinut parintilor mei, ambii decedati. Casa a fost construita in 1994 si extinsa in 1998 fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă un succesibil accepta moștenirea in termenul ... madelena-elena madelena-elena Buna ziua, Dacă un succesibil accepta moștenirea in termenul legal, dar nu aduce la masa succesorala toate bunurile care au aparținut defunctului, de ... (vezi toată discuția)