avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Alex. Alex

Activitate Alex. Alex

Răspuns la discuția Hotărârea Judecătorească
Am înțeles, dar cam în cat timp ajunge o hotărâre de obicei?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca se admite, trebuie sa ramana definitiva. Apel se poate declara, în termen de 10 zile de la comunicare.

Bună ziua, am fost prins baut la volan și am făcut un acord de recunoaștere a vinovăției din care am primit amanarea aplicarii, peste 2 zile trebuie sa ma prezint la ședința aceea pentru a se aproba. In cât timp aproximativ ar trebui sa primesc permisul, în ziua aceea având în vedere ca nu e judecata și nu se poate face apel? Sau când?
Răspuns la discuția Amânarea aplicării pedepsei
Și oare cu permisul ce se întâmplă?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Dupa ce acordul se trimite la instanta, se fixeaza termen in aproximativ o luna.

Bună ziua, săptămâna viitoare voi face face un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul și a propus 8 luni cu amânare aplicarii pedepsei, acum întrebarea este în cât timp se va da hotărârea judecătorească estimativ, iar după ce este dată pot sa îmi ridic permisul de conducere dacă nu se specifica suspendarea lui sau trebuie sa aștept 3 luni mai rău 2 ani?
Buna ziua, la etilotest am avut 0.43, la prima proba am avut 0.75 si respectiv 0.86 la a doua, as putea scapa fara dosar penal deoarece probele de sange rezulta faptul ca in momentul in care am fost oprit am avut o alcoolemie sub 0.8 in sange?
Salut, vineri seara am mers la un majorat cu masina, recunosc gresala, mentionez ca nu am mancat aproape nimic toata ziua inafara de o supa si un sandwich pe la ora 16. De la ora 21:30 pana la ora 00:00 am baut cam 3-4 pahare de vodka cu energizant si o bere adica cam 160 ml de vodka. Apoi pana la ora 1.30 nu am mai baut nimic urmand sa mai beau inca un pahar adica inca 40 de ml pana la 2:00 apoi nimic. Politistul m-a oprit la ora 3.30 si cam la ora 4 mi-au luat sange. Acolo am baut cam jumatate de litru de apa si am urinat de 2 ori mentionez ca toata seara am urinat. Am 1.83 si 76 de kg, 19 ani. Acum vine partea care cred ca a influentat etilotestul, care a iesit 0.43, inainte cu cateva secunde sa vina sa ma puna sa suflu, prietenul din dreapta mi a dat un parfum destul de spirtos sa ma dau in gura pentru ca el asa credea ca trece dar parfumul avea 70 de grade alcool... Acum ma intreb daca nu cumva asta a influentat aerul expirat si de aceea a iesit atat si daca am sanse ca sangele sa iasa sub 0.8. Mentionez ca politistului i s-a facut mila de mine si a incercat sa ma ajute mi-a dat apa si a zis ca o sa fie bine ca sigur iasa sub 0.8 lui nu i-am zis de parfum. Sigur nu o sa ceara recalculare ma intreb daca as putea scapa fara dosar penal pentru ca in ianuarie am admitere la politie. ..