avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amânarea aplicării pedepsei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amânarea aplicării pedepsei

Bună ziua, săptămâna viitoare voi face face un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul și a propus 8 luni cu amânare aplicarii pedepsei, acum întrebarea este în cât timp se va da hotărârea judecătorească estimativ, iar după ce este dată pot sa îmi ridic permisul de conducere dacă nu se specifica suspendarea lui sau trebuie sa aștept 3 luni mai rău 2 ani?
Dupa ce acordul se trimite la instanta, se fixeaza termen in aproximativ o luna.
Și oare cu permisul ce se întâmplă?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Dupa ce acordul se trimite la instanta, se fixeaza termen in aproximativ o luna.

Daca nu va stabileste interdictia sa conduceti in termenul de supraveghere, dupa ce ramane definitiva, vi se restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de vinovatie permis conducere Cristiancsl Cristiancsl Buna ziua ! In data de 25.05.2014 , ( de ziua mea ) , am fost oprit de catre un agent de circulatie pe cheiul Dambovitei , moment in care mi sa pus aparatul ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influienta alcoolului pyl pyl Buna ziua,am si eu o intrebare:am condus masina pe drumurile publice sub influienta alcoolului in 2013,iar in 2014,am facut un acord de recunoastere a ... (vezi toată discuția)
Intrebare pentru amânarea aplicării pedepsei. Catalin2907 Catalin2907 Bună ziua! Am și eu o întrebare dacă se poate sa ma lămuriți. ce presupune Amânarea aplicării pedepsei de 1 an de zile sub supraveghere pentru ... (vezi toată discuția)