avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărârea Judecătorească
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărârea Judecătorească

Bună ziua, am fost prins baut la volan și am făcut un acord de recunoaștere a vinovăției din care am primit amanarea aplicarii, peste 2 zile trebuie sa ma prezint la ședința aceea pentru a se aproba. In cât timp aproximativ ar trebui sa primesc permisul, în ziua aceea având în vedere ca nu e judecata și nu se poate face apel? Sau când?
Daca se admite, trebuie sa ramana definitiva. Apel se poate declara, în termen de 10 zile de la comunicare.
Am înțeles, dar cam în cat timp ajunge o hotărâre de obicei?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca se admite, trebuie sa ramana definitiva. Apel se poate declara, în termen de 10 zile de la comunicare.

De la comunicarea minutei, curge termenul. Minuta o sa o primiti in cateva zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Maricelo Maricelo Buna ziua am fost prins băut la volan cu o alcoolemie mare de 2% si am facut un acord de recunoaștere a vinovăției si am primit amânarea aplicării ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis Iancue Iancue În baza art.396 al 1 si 4 cpp la art.83 cp dispune amânarea aplicarii pedepsei de 1an închisoare pe durata unei termen de supraveghere de 2 ani, calculat ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis auto Cornelcz Cornelcz Buna seara. Mi-a fost retinut permisul auto pentru alcool la volan valoarea in sange >80mg. Am fost la proces si am obtinut o condamnare de 10 luni dar prin ... (vezi toată discuția)