avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna ziua am fost prins băut la volan cu o alcoolemie mare de 2% si am facut un acord de recunoaștere a vinovăției si am primit amânarea aplicării pedepsei cu 2 ani de supraveghere vreau sa intreb am dreptul de a conduce după ce imi ajunge hotărârea acasa daca in hotărâre nu sunt restricții sau imi pot ridica permisul Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
Maricelo, utilizator
Dacă instanta admite acordul, vi se restituie permisul dupa ce hotararea ramane definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare 10 luni viorelv viorelv A fost condamnat 10 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru conducere a unui auto pe drumuri publice cu ... (vezi toată discuția)
Hotărârea judecătorească Alex. Alex Alex. Alex Bună ziua, am fost prins baut la volan și am făcut un acord de recunoaștere a vinovăției din care am primit amanarea aplicarii, peste 2 zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicării pedepsei Alex. Alex Alex. Alex Bună ziua, săptămâna viitoare voi face face un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorul și a propus 8 luni cu amânare aplicarii pedepsei, acum ... (vezi toată discuția)