avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redobandire permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Redobandire permis

În baza art.396 al 1 si 4 cpp la art.83 cp dispune amânarea aplicarii pedepsei de 1an închisoare pe durata unei termen de supraveghere de 2 ani, calculat conform art 84 cp.Când pot redobândi permisul? Mulțumesc
Hotararea este definitiva?
Am primit azi sentința am 10 zile pt contestatie
Calea de atac este apelul si termenul de 10 zile curge de la comunicarea minutei.
Dvs ce ati primit, minuta sau hotararea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, am primit soluția la dosar..mi se anulează permisul? ... Madalin BCM Madalin BCM Salutare, am primit soluția la dosar..mi se anulează permisul? Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe scurt: Stabileşte în sarcina ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă condamnare fără acord de recunoastere Danyella_tm Danyella_tm Bună seara, Ce înseamnă tip soluție \"condamnare fără acord de recunoaștere\"? Este vorba de o persoana care a condus ( sub influenta alcoolului) ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Ombladon24 Ombladon24 Buna seara .La această decizie este anulat permisul ?temeiul art. 336 alin. 1 CP, cu aplicarea art. 396 alin. 10 CPP, raportat la art. 83 CP stabileşte ... (vezi toată discuția)