avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate Fritz32

Activitate Fritz32

Buna ziua! As avea nevoie si eu de un model de cerere ptr reabilitarea fatadei blocului, catre primarie,ma puteti ajuta cu una? Multumesc!
Discuție Imobiliare
Buna ziua! Vreau sa cumpar o garsoniera de 24 mp ,are cf individual,acte in regula,idee este ca nu are nr de apartament,ce ma sfatuiti in acest sens? Il pot abtine ulterior? Costa mult,dureaza mult? Va multumesc!
Discuție Licitatie
Cost licitatie uscatorie Oradea,18 m.p. fara canalizare,apa si curent. Trebuie renovata de la 0. Se afla la parter. Un pret corect la.m.p sau la totalul ecestei uscatorii,va rog. Multumesc!
Răspuns la discuția Scoaterea boxelor la licitatie
Buna dimineata! Ma numesc Claudiu din Jud Bihor. As vrea sa particip la o licitatie ,este vorba de o uscatorie de bloc cu o suprafata de 18m.p.,mention ez faptul ca aceasta nu dispune de nicio utilitatate( apa,canalizare si curent) si are si o intrare prin spatele blocului pe langa cea prevazuta pe casa scarii. Trebuie facuta de la 0. Neavand experienta in acest domeniu m am gandit sa cer ajutor. Nu stiu daca se valorifica la m.p. sau se vinde la suprafata totala cu un pret rezonabil. Cunosc insa faptul ca multa lume liciteaza ,le renoveaza complet si apoi le vand.O afacere buna zic eu. Eu insa as vrea sa castig licitatia ptr ca am nevoi de locuinta ( sunt insurat). De aceea va rog sa ma ajutati si sa mi spuneti care este pretul corect ptr a castiga licitatia. Aceasta este chiar in Oradea, nu in centru dar este o zona bunicica. Va multumesc si astept un raspuns!