avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1930 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Licitatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Licitatie

Cost licitatie uscatorie Oradea,18 m.p. fara canalizare,apa si curent. Trebuie renovata de la 0. Se afla la parter. Un pret corect la.m.p sau la totalul ecestei uscatorii,va rog. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:34, 17 Octombrie 2019
Costul spatiului urmeaza sa fie evaluat de expert tehnic,conditionat de pretul pietei,si alte criterii din normele in domeniu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea boxelor la licitatie danibo danibo Deoarece numarul boxelor care se gasesc, din constructie, la subsolul blocului este mult mai mic decat numarul proprietarilor, una din doamnele mai nou-venita ... (vezi toată discuția)
Modificare cf uscatorie/pod in apartament hernancattaneo hernancattaneo [b]Buna ziua[/b], am achizitionat in 2019 un pod/mansarda unui bloc care este transformat intr un apartament foarte frumos. In CF apare etaj Pod , Uscatoria ... (vezi toată discuția)
Detin o uscatorie intr-un bloc, ce pot face cu ea? garetbora garetbora Ce fac cu uscatoria? Detin o uscatorie intr-un bloc, ce pot face cu ea, sta inchisa. Daca nu am apa nu am ce sa fac cu ea. Si nu e ok sa platesc intretinere si ... (vezi toată discuția)