avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate Rdfc

Activitate Rdfc

Răspuns la discuția Studii
Menționez că am absolvit in anul 2004.
Răspuns la discuția Studii
Am absolvit Universitatea Pro Humanitas din București - Colegiul de institutori-educatori psihopedagogie specială, durata studiilor fiind de 4 ani, forma de învățământ fiind frecventa redusa. La salarizare sunt plătită cu studii medii. E corecta incadrarea?
Discuție Studii
Colegiul de 4 ani - frecvență redusă este considerat studii medii sau studii superioare?
Răspuns la discuția Salarizare
Sunt angajată pe acest post de educatoaredin 1 septembrie 2006
Răspuns la discuția Salarizare
Către cine să formulez cererea de reincadrare a salarizarii? Catre școală sau Inspectoratul Școlar?
Discuție Salarizare
Bună seara. În anul 2006 am terminat Colegiul de institutori-educatori și psihopedagogie specială, frecvență redusa, 4ani.Diploma este eliberată de Universitatea din București, Facultatea de științe ale educației. La salarizare sunt plătită cu studii medii. Este corectă această incadrare la salatiu?
Răspuns la discuția Permis suspendat
Au trecut 5luni de la retinerea permisului și nu am primit nici o citatie sau instiintare de nicăieri. Doar o informare că nu mai am drep să conduc. Cui ar trebui să mă adresez,? De unde aș putea afla detalii despre dosar sau cum se procedează?
Se poate cere restiruirea permisului până la pronuntarea unei hotărâri judecătorești? Cui ar trebui să mă adresez? Mentio ez că permisul a fost reținut pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.