avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii

Colegiul de 4 ani - frecvență redusă este considerat studii medii sau studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 1 Noiembrie 2019
Colegiu universitar sau preuniversitar ?
Am absolvit Universitatea Pro Humanitas din București - Colegiul de institutori-educatori psihopedagogie specială, durata studiilor fiind de 4 ani, forma de învățământ fiind frecventa redusa. La salarizare sunt plătită cu studii medii. E corecta incadrarea?
Menționez că am absolvit in anul 2004.
Este echivalent cu studii superioare de scurta durata (ciclu I Bologna), in opinia mea.

Legea 513/2017
art. 41 Echivalarea unor studii
Salarizarea absolvenților ciclului I și/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenților cu studii superioare de lungă durată (S), potrivit art. 18 alin. (1) și (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Studii de scurta sau de lunga durata SORBAN ERZSEBET SORBAN ERZSEBET Cu data de 29.11.2004 am primit diploma de absolvire pe baza promovarii examenului de absolvire din sesiunea iunie 2003 pentru durata studiilor de 4 ani in ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)