avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Salarizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Salarizare

Bună seara. În anul 2006 am terminat Colegiul de institutori-educatori și psihopedagogie specială, frecvență redusa, 4ani.Diploma este eliberată de Universitatea din București, Facultatea de științe ale educației. La salarizare sunt plătită cu studii medii. Este corectă această incadrare la salatiu?
Cel mai recent răspuns: Rdfc , utilizator 10:59, 26 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Către cine să formulez cererea de reincadrare a salarizarii? Catre școală sau Inspectoratul Școlar?
Cand v-ati angajat ?
Sunt angajată pe acest post de educatoaredin 1 septembrie 2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii Rdfc Rdfc Colegiul de 4 ani - frecvență redusă este considerat studii medii sau studii superioare? (vezi toată discuția)
Salarizare emilia2015 emilia2015 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema legata de salarizarea mea. Sunt angajata pe post de bibliotecar la o scoala din Vaslui din anul ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu incadrata, ca profesor? elcsi elcsi Buna ziua! Ajutati-ma, daca stiti raspunsul! Dupa bacalaureat am terminat Scoala Postliceala de invatatori educatoare (3ani). am gard did.I. In iunie 2011 ... (vezi toată discuția)