avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate cenusereasa

Activitate cenusereasa

Dacă banii provin dintr-o succesiune a unui apartament rămas de la bunici și se poate dovedi atunci se poate cumpăra pentru nepot fără probleme?
Pentru o succesiune după socrii mei unul decedat în 2020altul în 2022 și se dezbate un apartament cu două camere actele sunt depuse în data de 9 septembrie, la notarul pentru care am fost citați succesiune pentru socrul decedat în 2022dar pentru soacra mea decedata în 2020 la alt notar, cât durează succesiunea noi fiind anunțați ca se așteaptă dosarul de la notarul ce a trimis prima înștiințare pentru soacra mea. În acest caz câte luni durează transferul dosarului la notarul unde s-a deschis succesiune pentru socrul decedat în 2022? Și cum se procedează, trimite notarul respectiv sau noi trebuie sa mergem după el?
Dacă am proprie pe conturi pot cumpăra o casă sau teren? Sau pot cumpăra pe numele minorului, și cum procedez?
Va mulțumesc pentru timpul acordat și răspunsuri. O seara frumoasa.
Aproximativ 10 ani.
Bună ziua, am lucrat din septembrie2011-1aprilie2012 la acest patron. Din octombrie 2011 am întrat în sarcina cu risc pana în luna martie inclusiv. Anterior am lucrat în Germania 1an la abator 2 8 iunie 2010-30iunie2011,1august - 31la o patiserie dar pentru ca nu pot sta în căldură am renunțat.
Nu, eu după nașterea fetitei nu am mai primit bani de la nimeni timp de 1an,cand soțul meu a luat o indemnizație de 500lei, deoarece acest patron din Brașov SC. Comerciala ZOLIRMA, NUA VRUT SA ÎMI MAI PLĂTEASCĂ NIMIC. MAI MULT DECÂT ATÂT A PUS ANGAJATELE SA DEA O DECLARAȚIE CA NU VOR RĂMÂNE ÎNSĂRCINATE.
Am născut în 2012.
Bună ziua a fost un contract perioada determinata pe 6luni.
in luna august am ramas insarcinata,in septembrie an fost angajata cand dupa 2 saptamani mi-sa facut rau fiin necesara internarea la maternitate dupa care am fost nevoita sa raman in risc maternal.Patronul mi-a platit concediul de risc maternal pana in martie cand mi-a incheiat contractul de munca.spuneti-mi va rog daca trebuia sa imi plkateasca pana am nascut si daca trebuia sa mi-se plateasca ceva mai departe. multumesc
Răspuns la discuția contract de comodat
multumesc pentru raspunsuri