avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate Constantin Maria

Activitate Constantin Maria

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc frumos, Domnu avocat.o srara frumoasă!.
Bună seara!.
Ce înseamnă că amână cauza, din lipsa de Procedură?
Îmi poate spune cineva?
Răspuns la discuția Despartire asociatie pe scari
Nicio asociatie nu este legala.daca căutați.
Răspuns la discuția Despartire asociatie pe scari
Ordonanță 26 / 2000 parca ,orice persoana care are un interes ca acea asociatie funcționează în alte interese ,etc.face cerere de dizolvare .și 196/2018.daca de la înființare asociației 3 persoane au decedat sau mutat și nu exisya modificare la statut la judecatoria unde a fost înființată, sau de când a fost înființată. Se dizolva prin cerere de judecata în contencios la judecatoria unde a fost înființată.
Cel mai bine scoateți un certificat de grefa de la judecatoria unde a fost înființată, persoane juridice ,cu o taxa de 1 leu.s-ar putea sa aveți surpriza ca a fost înființată și lasată asa .
Cum am avut și noi surpriza .și politia ,primarul, parchetu, judecatoria știu, de aceea fac ce vor.interesati-va.
Fac revizuire, dacă nu le fac plângere la toții, poliție, parchet,judecător cameră preliminară, procuror ierarh,ascundere probe,au stiut ca Asociația de care vorbesc nu mai era Asociație din 2007,cu certificat de grefă judecatorie vorbesc ,dovedesc. ,arata ceea ce spun ,iar ei cu toți au știut.si au dat hotărârea definitivă.
O seară frumoasă. Vă mulțumesc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ințeleg ca vreti, dar nu aveti posibilitatea.

Da ,este definitivă nu mia dat cale de atac.da am dovada nu au fost corecți și vreau să fac examinarea dosarului,hotărâri definitive.cu dovada.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Incheiere judecatorului este definitiva, nu aveti cale de atac.

Eu mam judecat la cameră preliminară pentru o ordonanță a procurorului,și mia respins definitiv hotărârea ,ma pus să plătesc 150lei.
Eu fac cerere de examinare a dosarului
Trebui sa plătesc acești banii?.
Mentionez ca înainte să fac cererea de judecată la camera preliminară, am plătit 100lei ce mă pus prim procuror pe ordonanță.acești bani se scad din ăștia 150lei?.mulțumesc
Bună ziua. Daca astazi am primit pronunțare la camera preliminară si ma pus la plata de 150 lei .Eu am handicap accentuat.pot face ceva pentru anularea sumei.hotărârea este definitivă .mai pot face ceva.pe penal.
Buna ziua,Mai am vreo cale de atac.?.

Maine am stabilit primul termen de judecata si pe rechizitoriu scrie ca in baza articolului 274 aliniat 1 sunt obligat la plata cheltuielilor de judiciare avansate de stat in cuantum de 230 lei. Cand trebuie sa platesc aceste cheltuieli? Maine va trebui sa ma duc cu ceva ca am platit sau dupa ce se va da o sentinta?

Multumesc.