avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli judecată penală, și ordonanță procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli judecată penală, și ordonanță procuror

Eu mam judecat la cameră preliminară pentru o ordonanță a procurorului,și mia respins definitiv hotărârea ,ma pus să plătesc 150lei.
Eu fac cerere de examinare a dosarului
Trebui sa plătesc acești banii?.
Mentionez ca înainte să fac cererea de judecată la camera preliminară, am plătit 100lei ce mă pus prim procuror pe ordonanță.acești bani se scad din ăștia 150lei?.mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Constantin Maria , utilizator 23:27, 27 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incheiere judecatorului este definitiva, nu aveti cale de atac.
Da ,este definitivă nu mia dat cale de atac.da am dovada nu au fost corecți și vreau să fac examinarea dosarului,hotărâri definitive.cu dovada.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Incheiere judecatorului este definitiva, nu aveti cale de atac.

Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
Constantin Maria, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ințeleg ca vreti, dar nu aveti posibilitatea.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Fac revizuire, dacă nu le fac plângere la toții, poliție, parchet,judecător cameră preliminară, procuror ierarh,ascundere probe,au stiut ca Asociația de care vorbesc nu mai era Asociație din 2007,cu certificat de grefă judecatorie vorbesc ,dovedesc. ,arata ceea ce spun ,iar ei cu toți au știut.si au dat hotărârea definitivă.
O seară frumoasă. Vă mulțumesc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ințeleg ca vreti, dar nu aveti posibilitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere revizuire cauza penala _Alin_ _Alin_ Se poate solicita revizuirea unei hotărâri judecătorești definitive pronunțată în camera preliminară dacă s-au descoperit lucruri neștiute și acte ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara- cum se ataca o hotarare definitiva? danielbaran danielbaran cum atac o decizie definitiva a judecatorului camerei preliminare prin care reapinge plangerea impotriva ordonantei procurorului de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
De cand se poate ataca cu apel sau recurs? danaa1 danaa1 Pentru a ataca o solutie a unui judecator, atac in apel sau recurs, e nevoie de 10 zile. Dar acest termen de 10 zile, de cand incepe? Sa presupunem ca in ... (vezi toată discuția)