avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Activitate florentina

Activitate florentina

Discuție construcþii
la ce distanţă de o bază sportivă , case de locuit se poate autoriza o societate tip bar , discotecă. Vă mulţumesc anticipat!
Bună ziua! este vorba despre un partaj succesoral. Am ascultat sfaturile dvoastră şi am deschis la judecătorie proces partaj succesoral în vederea dobândirii unei proprietăţi. Pe scurt bunicul a lăsat prin testament notarial ca întreaga avere să-i rămână mamei. Dar mama m-ai are doi fraţi şi am considerat de bun simţ să cerem 1/2 din masa succesorală deşi bunicul a scris in zeci de hârtii că ei nu merită întrucât toată viaţa lor l-au supărat şi nu au lucrat ba au facut şi închisoare. acum sunt 2 probleme la care sper să primesc un răspuns . Una ne este teamă că nu vom avea bani de taxă timbru ( am platit iniţial 3% din valoarea de impunere şi dna judecător a zis că nu este bine) şi ce se va întâmpla cu testamentul mai rămâne valabil ? iar dacă i se întâmplă ceva mamei eu pot să mă m-ai folosesc de testament? iar ce de a doua intrebare ei umblând cu fel şi fel de oameni mă ameninţă că vor vinde tot fără acte şi că mama va fi nevoită să se judece cu acele persoane pline de bani . Refuz să cred că se poate aşa ceva dar în România de azi........ Vă mulţumesc tuturor!
Bună Ziua! Am nevoie de un sfat în privinţa eliberării unei autorizaţii de construire. Terenul pe care se solicita a se construi este în proprietatea publică a două instituţii. Una din instituţii care solicita autorizaţia are înscris la BCF terenul ca fiind in proprietatea lor. Terenul este pe teritoriul administrativ al instituţiei care trebuie sa elibereze autorizaţia. Există proces pe rol între cele două instituţii . Este voie să eliberăm autorizaţie de construire în condiţiile în care terenul este în litigiu?Vă multumesc