avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizaþie construcþie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizaþie construcþie

Bună Ziua! Am nevoie de un sfat în privinţa eliberării unei autorizaţii de construire. Terenul pe care se solicita a se construi este în proprietatea publică a două instituţii. Una din instituţii care solicita autorizaţia are înscris la BCF terenul ca fiind in proprietatea lor. Terenul este pe teritoriul administrativ al instituţiei care trebuie sa elibereze autorizaţia. Există proces pe rol între cele două instituţii . Este voie să eliberăm autorizaţie de construire în condiţiile în care terenul este în litigiu?Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:27, 24 Septembrie 2010
dupa ce se va solutona litigiul dintre cele doua institutii e legal sa vi se elibereze autorizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate elibera autorizatia de construire in cazul existentei unui litigiu? itshare74 itshare74 Buna ziua! In primul rand, litigiul nu priveste titlul de proprietate/terenul, ci o suprafata din terenul nostru pe care unul din vecini a edificat o ... (vezi toată discuția)
Teren vicii ascunse vioneica43 vioneica43 Am cumparat in 2018 un teren in Poiana Brasov in suprafata de 1000 mp , pe care in CF este mentionata o servitute aferenta unor imobile . Pe terenul nostru ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism - imprejmuire, constructie danieluca2001 danieluca2001 Buna ziua, Am si eu o problema. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am obtinut printr-o hotarare de consiliu local o suprafata de pamant in extravilan pentru a ... (vezi toată discuția)