Buna ziua. Sunt asociat si administrator alaturi de un prieten (50% din actiuni detin eu, 50%din actiuni detine el). Lucrurile nu mai funcționează asa cum am stabilit la inceput si vreau sa cedez partea mea de firma. Legal, in cat timp ar putea sa-mi cumpere actiunile si cum l-as putea constrânge pentru a nu ma amana ani sa-mi dea partea inapoi? Mulțumesc frumos!
Buna ziua. Exista o obligativitatea legala ca intr-un restaurant/o bucatarie tip catering cu livrare bucatarul si ajutorul de bucatar sa aiba o diploma de calificare?
Multumesc!
Buna seara! Am luat permisul de conducere de cateva luni, iar de aproape 2 luni sunt curier la o firma. Am primit o masina pentru a transporta coletele, insa aceasta avea numere rosii expirate. Nu am stiu de acest lucru, nu am verificat actele masini pentru ca in fiecare zi masina era folosita si de alti colegi. In trafuc politia m-a oprit, m-a instiintat de expirarea numerelor, mi-a suspendat permisul, insa am primit momentant dovada pentru a circula. Patronul a declarat ca nu a stiut ca am luat-o sa circul cu ea. Ce as putea sa fac in aceasta situatie si ce consecinte suport? Nu stiu nicio informatie despre dosar pentru ca pana acum nu a ajuns inca in istanta.