avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu prenatal + salariu angajator 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu prenatal + salariu angajator 2

In Romania, daca esti angajat la 2 companii diferite, poti sa iti iei concediu prenatal la una din firme si sa primesti salariu de la cealalta firma si indemnizatie de la stat pentru concediu prenatal in acelasi timp?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 7 Ianuarie 2025
Nu se poate cumula salariul cu indemnizatia de maternitate la acelasi angajator. ... la unul salariul si la altul indemnizatie cred ca este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cim la doua companii- cine plateste indemnizatia pt concediu de maternitate si cea pt ccc? ilinca35 ilinca35 Buna ziua , Sunt insarcinata in 31 de saptamani.De la 01.02.2012 am intrat in concediu prenatal. Am CIM la o companie cu 5 ani de vechime.Aceasta companie nu ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate și icc Alexandra Bilbae Alexandra Bilbae Bună ziua, Am și eu câteva nelămuriri cu privire la acordarea concediului de maternitate și a ICC. În prezent sunt angajată la 2 companii, la una ... (vezi toată discuția)
Ajutoare legale salariati liana istrate liana istrate In cazul in care unei salariate i s-au platit 2 luni de concediu prenatal si 2 luni de concediu postnatal, o societate este obligata sa-i plateasca si un ... (vezi toată discuția)