avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate gabbibg

Activitate gabbibg

Am o situatie de legalitate si va rog cu un sfat.
Asociatia de parinti are in derulare un contract de sponsorizare care sprijina financiar toate cheltuielile ce tin de transportul copiilor de la domiciliu la scoala si retur. Durata contractului este de 12 luni. In acest contract de sponsorizare este stipulat si un sprijin financiar catre conducatorul mijlocului de transport.
Transportul se face cu un microbuz ce apartine scolii, conducatorul auto este angajat al scolii cu jumatate de norma(4 h).
Asociatia nu are forme legale de angajare a conducatorului auto.
Intrebarea mea este :
Sub ce forma legala asociatia poate sa sprijine financiar conducatorul auto?
Se poate incheia un contract de prestari servicii ? Conducatorul auto nu detine un SRL sau PFA.
VA MULTUMESC
multumesc pentru raspuns,
indiferent de suma ?
am primit donatii cu sume intre 30 ron si 1500 ron
contractele trebuie legalizate la notar?
Bună
Pentru donațiile în bani primite de către o asociație de părinți a unei școli din partea unor persoane fizice, pentru diferite activități sau proiecte , este obligatoriu întocmirea de contracte de donare cu fiecare persoană donatoare în parte?
O nelamurire. Avand in vedere ca in formularul de adeziune asociatie de parinti, sunt inscrise date cu caracter personal, asociatia este obligata sa fie inscrisa ca operator pentru prelucrarea datelor personale conform legii 677/2001 sau in acest caz nu se aplica avand in vedere ca datele sunt furnizate in vederea validarii nu al prelucrarii?
Buna,as dori va rog sa stiu pașii de la A la Z înființării asociației de părinți a școlii, pe indelete,ce trebuie să stiu .va mulțumesc