avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela E

Activitate Mirela E

Bună seara!Sunt încadrată într un grad accentuat de handicap.As vrea sa știu dacă a întrat în vigoare și se poate aplica legea prin care se acorda o indemnizație pentru plata chiriei și utilităților,pentru persoanele cu handicap care vor sa locuiască singure.Daca da,ce trebuie sa fac pentru a beneficia de acest drept?
Mulțumesc!
Buna ziua.
Am terminat liceul în anul 2001,după care am beneficiat de ajutor de somaj.Anul acesta am terminat Scoala Sanitară Postliceala .Mai pot beneficia de ajutor de somaj,daca am luat si după terminarea liceului,acum 18 ani?
Va multumesc!
Buna ziua.Mi s a pus diagnosticul de schizofrenie paranoică,cu care nu sunt de acord,reprezentând simptome specifice,si imi desfășor viata ca si un om normal.Acest diagnostic ma impiedica sa muncesc conform studiilor pe care le am.Ce trebuie sa fac si unde sa ma prezint pentru reexaminare psihiatrica si contestarea diagnosticului.E necesară internarea pentru expertiza?
Buna ziua.Am si eu o intrebare:o persoana cu schizofrenie,poate lucra ca asistent medical,din punct de vedere legal,?