avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de ajutor de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de ajutor de somaj?

Buna ziua.
Am terminat liceul în anul 2001,după care am beneficiat de ajutor de somaj.Anul acesta am terminat Scoala Sanitară Postliceala .Mai pot beneficia de ajutor de somaj,daca am luat si după terminarea liceului,acum 18 ani?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 13 Noiembrie 2019
Da, puteti beneficia de ajutor de somaj numai daca cursurile au fost la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am terminat anul trecut liceul, am luat bacalaureatul ... Florey Florey Bună ziua. Am terminat anul trecut liceul, am luat bacalaureatul și m-am înscris la șomaj. Pe perioada de vară am luat șomaj, apoi în toamnă m-am ... (vezi toată discuția)
Daca sunt la o postliceala sanitara pot lua si somaj in acelasi timp? tudoracheana tudoracheana Am lucrat 1 an in invatamant si anul acesta nu am reusit sa imi mai iau niciun post si am hotarat sa ma reprofilez si m-am inscris la o postliceala sanitara si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului mama eleva ibitza_ro ibitza_ro Buna seara! Fata are 18 ani impliniti si este insarcinata in 4 luni. In prezent frecventeaza cursurile de zi la liceu in clasa a XII -a, urmeaza sa dea BAC-ul. ... (vezi toată discuția)