avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate Rox87

Activitate Rox87

Buna ziua,
As dori sa stiu cum se procedeaza cu deducerea TVA-ului daca as achizitiona o masina dintr-o alta tara pe o firma nou infiintata platitoare de TVA. As aprecia daca ati putea va rog sa-mi recomandati un contabil. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Plangere politie - flagrant
Multumesc frumos pt raspuns! Cred ca cel mai bine este sa angajez un avocat.
Buna ziua, acum 3 saptamani am incercat sa cumpar un telefon de pe internet, iar cei care il vindeau erau urmariti de politie, le-au facut flagrant. Am ajuns la politie sa dau declaratie ca ulterior sa-mi recuperez banii. M-a contactat mediatorul, nu am vrut sa-mi retrag plangerea. Nu stiu cum au avut acces la dosar, dar mi-au aflat adresa si au venit la mine la usa. Cu siguranta nu o sa scap de ei si o sa fiu nevoita sa ne intelegem. Am inteles ca se vor imparti la jumatate cheltuielile de judecata daca imi retrag plangerea. Imi puteti spune la ce suma orientativa sa ma astept? Cat de costisitoare sunt aceste cheltuieli de judecata? Multumesc!
Multumesc pentru raspuns! Bunicul nu mai traieste.
Multumesc frumos!
Buna ziua,
As aprecia foarte mult daca m-ati putea ajuta cu un raspuns.
Bunica mea care a decedat a avut 2 fete, respectiv mama mea care a decedat si sora ei.
Inteleg ca mostenirea imi ramane mie si sorei ei. Matusa mea are 2 copii, eu sunt singura la parinti.
Cum se imparte mostenirea in acest caz? Eu jumatate si matusa mea jumatate? Iar ea la randul ei isi imparte jumatatea de mostenire cu cei 2 copii? Multumesc frumos!
Este vorba de suma de 1 094 euro, o sa discut cu un avocat sa vad daca merita cheltuielile. La ei am incercat la toate institutiile, daca nu locuiesc in UK nu ma poate ajuta cu nimic. Singura cale este tribunalul.
Multumesc pt raspuns!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

In mod normal ar trebui discutat cu un av care lucrează în legislația respectiva .In functie de valoarea sumei trebuie sa apreciati daca merita sau nu cheltuielile ,daca aveti ce sa recuperați.etc.

Multumesc! Asta incerc sa aflu si eu, la ce institutii sa apelez.
Buna ziua,
Am avut un contract in engleza cu o agentie imobiliara din Scotia (persoana cu care am tinut legatura era roman) pe partea de analiza piata imobiliara, contractul a durat 30 zile, iar ei trebuia sa-mi vireze banii in cont la terminarea contractului, lucru care nu s-a intamplat. Nu-mi mai raspund nici la telefon, nici la emailuri. Am verificat firma pe site-uri din Marea Britanie, apare activa, toate datele exact ca in contract. Unde as putea sa-i reclam? Sau cum as putea sa-mi recuperez banii? Multumesc!